день вчителя 2022

День вчителя — свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей.

Вчитель — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, навченими, людяними. Дякуємо Вам за вашу чесну, важку працю, за цей неймовірний вклад, за все, що Ви робите день за днем.

Наші улюблені, рідні, дорогі вчителі та всі педагогічні працівники ліцею, вітаємо Вас з професійним святом — з педагогічного працівника! Ваша робота –це покликання людей з відкритим серцем і доброю душею. Дякуємо за ваше за мудрість, за чесність і велике терпіння. Добра вам, щастя, слухняних учнів і сонячних мирних днів. Віри, Надії, Любові! В особливий спосіб вітаємо усіх педагогічних працівників, які служать в ЗСУ та боронять кордони нашої держави. Ви залишили освітній фронт, аби ми мали можливість зустрічати нові світанки. Бажаємо вам витримки, Божої опіки та якнайшвидшого повернення додому з перемогою!

Вчитель! Він людям готовий віддать без вагань
Тепло свого серця, скарби своїх знань.
За це йому — слава!
За це йому — шана!
За це йому наша любов полум'яна!
Хай буде слово вчителя завжди
Святим і чистим на землі.
Нехай до нього, як до правди,

Ідуть великі і малі.

Учні Федорівського ліцею під наставництвом педагога-оргіназатора Шакович А.С. від щирого серця вітають усіх причетних зі святом!