читати далі... Зіркова мрія-2023

Конкурс солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2023» проводиться в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2023» з метою виявлення талановитої молоді, розвитку її природних здібностей та умінь, збереження і популяризації духовних надбань українського народу, зокрема кращих зразків пісенної й поетичної творчості, культурної ідентичності, вшанування мистецької спадщини рідного краю, розширення та зміцнення міжнародних культурних зв’язків, сприяння інтеграції національного мистецтва у світовий культурний простір. Здобувачі освіти Федорівського ліцею взяли активну участь у конкурсі.

Кращі читці освітнього закладу підготували та представили свої номери: Свитко Карина та Губиліт Валерія (наставник - ЗВР С.В.Слободянюк), Безверхня маргарита та Цабак Даниїл (наставник - педагог-організатор А.С.Шакович). Наші ліцеїсти показали справжню майстерність у декламуванні віршів та здобули гарні результати:

2 місце у конкурсі «Зіркова мрія-2023»у номінації «Художнє читання» здобула учениця 11 класу Свитко Карина із віршем «Тримайся, моя рідна Україно!».

2 місце у конкурсі «Зіркова мрія-2023» здобула учениця 8 класу Губиліт Валерія із віршем « Так сильно хочеться весни…».

3 місце у конкурсі «Зіркова мрія-2023» здобула учениця 3 класу Безверхня Маргарита із віршем "Дякую, тобі солдате...".

3 місце у конкурсі «Зіркова мрія-2023» здобув учень 3 класу Цабак Даніїл із віршем "Дякую, тобі солдате...".

Пишаємося нашою талановитою молоддю! Разом до перемоги!